Alfen installeren

Alfen installeren

Een volledige service voor een Alfen installatie vindt u bij ons

Voor particulieren en bedrijven

Alfen biedt laadstations voor particulier en zakelijk gebruik. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We leggen het belangrijkste uit voor uw installatie. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw Alfen snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u direct kunt genieten van probleemloos en efficiënt opladen. We bieden vrijblijvende offertes aan voor een Alfen inclusief installatie. Via ons eenvoudige offerteaanvraag formulier kunt u aangeven of u een particuliere of zakelijke offerte wenst te ontvangen.
Alfen laadpaal kopen

Een greep uit Alfen laadstations

decoratie-lijn

Alfen Single Pro-line 11kW/22kW

alfen single pro line

Alfen Single Pro-line 11kW/22kW tweestekker

alfen single pro line dubble dubbel

Alfen Twin 4XL tweestekker

Alfen Twin 4XL

Waarom Alfen installeren?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen? Dan is Alfen een ideale oplossing! Met jarenlange ervaring en innovatie biedt Alfen hoogwaardige laadstations die aan al uw behoeften voldoen. Ze staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle design. Doe vandaag nog een vrijblijvende offerteaanvraag om de mogelijkheden te bespreken en uw elektrische auto van energie te voorzien met de beste laadstations op de markt.
 • Populair merk laadstation
 • Laadoplossingen voor privé en zakelijk
 • Innovatieve technologie
 • Duurzaam en stijlvol

Welke Alfen laadpaal heb ik nodig?

Om de juiste Alfen te kiezen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

 1. Controleer hoe snel je elektrische auto kan opladen en zorg ervoor dat de Alfen dat vermogen kan leveren.
 2. Kijk naar het soort elektrische aansluiting dat je thuis hebt (1-fase of 3-fase) en zorg ervoor dat de Alfen daarop past.
 3. Bedenk welke extra functies je wilt, zoals de mogelijkheid om de laadsnelheid aan te passen of een slimme verbinding met je telefoon.
 4. Vergelijk de prijzen van verschillende Alfen laadpalen en kies er een die past binnen je budget.

Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van een Alfen. Vergelijk eerst offertes door een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website te doen.

 

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Wat kost Alfen?

In eenvoudige woorden uitgelegd, kost een Alfen inclusief installatie ongeveer 1500 euro. Het exacte bedrag kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model van de Alfen, de gewenste functionaliteiten en de complexiteit van de installatie. De prijs van de installatie hangt af van:

 • Of u het laadstation aan de wand of op een paal wilt
 • Of u 1-fase of 3-fasen in de meterkast heeft
 • Wat de afstand tussen de meterkast en de gewenste plek van installatie is

Bij ons ontvangt u vrijblijvend advies en offertes die passen bij uw situatie. Vergelijk eerst voordat u kiest. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website.

Waar Alfen plaatsen?

De meeste mensen plaatsen hun Alfen, zoals de naam al zegt: aan de muur. Maar een Alfen is ook geschikt om op een paal te plaatsen.

Het installeren van een Alfen op een paal kan handig zijn in situaties waarbij een muurmontage niet mogelijk of wenselijk is. Bijvoorbeeld in openbare parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, appartementencomplexen of gemeenschappelijke parkeerfaciliteiten waar meerdere gebruikers toegang moeten hebben tot het laadpunt.

alfen laadpas laadpaal
alfen laadpaal installeren

FAQ - Alfen Installatie

Alfen is een betrouwbare en efficiënte keuze voor het opladen van elektrische voertuigen. Met jarenlange ervaring en innovatie biedt Alfen hoogwaardige laadstations die aan al uw behoeften voldoen. Ze staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle design. Doe vandaag nog een vrijblijvende offerteaanvraag om de mogelijkheden te bespreken en uw elektrische auto van energie te voorzien met de beste laadstations op de markt.

Alfen biedt een scala aan laadstations voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Enkele populaire opties zijn onder andere:

 • Alfen Single Pro-line 11kW/22kW
 • Alfen Single Pro-line 11kW/22kW tweestekker
 • Alfen Twin 4XL tweestekker
 •  

Deze laadstations zijn duurzaam, stijlvol en geschikt voor verschillende behoeften.

Om de juiste Alfen laadpaal te kiezen, zijn hier enkele overwegingen:

 • Controleer hoe snel uw elektrische auto kan opladen en zorg ervoor dat de Alfen dit vermogen kan leveren.
 • Kijk naar het type elektrische aansluiting dat u thuis heeft (1-fase of 3-fase) en zorg ervoor dat de Alfen compatibel is.
 • Overweeg welke extra functies u wilt, zoals de mogelijkheid om de laadsnelheid aan te passen of een slimme verbinding met uw telefoon.
 • Vergelijk de prijzen van verschillende Alfen laadpalen en kies er een die binnen uw budget past.

We staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Begin met het vergelijken van offertes door ons vrijblijvende offerteaanvraagformulier in te vullen.

Het aanvragen van een offerte voor een Alfen laadstation inclusief installatie is eenvoudig:

 • Vul ons offerteaanvraagformulier in op onze website.
 • U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs.
 • Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Dien vandaag nog uw offerteaanvraag in en begin met het genieten van probleemloos en efficiënt opladen met Alfen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begrijpen dat het installeren van een laadpaal een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij hoogwaardige service en een vlotte afhandeling van uw aanvraag. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Bij Laadstationinstalleren.nl kunt u terecht voor professionele installaties van Alfen laadpalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw Alfen? Vraag dan nu eenvoudig en snel een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften en situatie. Laat ons u helpen om een duurzame en praktische laadoplossing te realiseren voor uw elektrische auto.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Website delen