Werkzaamheden

Wij zorgen voor een volledige service bij de installatie van een laadstation of laadpaal bij u thuis of op werk.

Werkzaamheden die komen kijken bij de realisatie van een laadoplossing zijn:

  • Levering van het laadstation en toebehoren zoals bijvoorbeeld een paal
  • Aanleggen verbinding tussen het laadstation en de meterkast
  • Eventuele aanpassingen in de meterkast naar een 3-fasen aansluiting
  • Laadstation configureren en testen

Hieronder worden deze onderdelen in detail toegelicht.

laadpaal thuis

Laadstation levering

Wij bieden betrouwbare laadoplossingen op maat voor elektrische voertuigen, met compacte laadstations voor dagelijks gebruik thuis en professioneel advies. Of u nu één of meerdere laadstations nodig heeft, wij bieden een slimme oplaadoplossing voor elke situatie.

In ons vrijblijvende offerte-aanvraagformulier kunt u aangeven of u graag offertes wilt ontvangen voor het kopen of huren van een laadstation. Indien gewenst kunt u in de omschrijving ook een specifiek merk van een laadstation meegeven waar u graag offertes van wilt ontvangen.

Bedrading

Wij bieden niet alleen een hoogwaardig laadstation, maar nemen ook de bedrading in onze installatie mee. Dit betekent dat wij de bedrading tussen het laadstation en de meterkast voor u aanleggen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect functioneert en aansluit op uw elektriciteitssysteem.

Bij het aanleggen van de bekabeling kan het nodig zijn dat er toegang tot de kruipruimte nodig is of dat er graaf-straat werkzaamheden uitgevoerd moet worden. Dit is echter geen probleem. U kunt deze aspecten vermelden in het omschrijving gedeelte van het vrijblijvende offerte-aanvraagformulier.

bekabeling laadstation
aanpassingen in de meterkast

Aanpassingen in de meterkast

Een laadstation voor elektrische voertuigen vereist soms meer stroom dan een 1-fase aansluiting kan aanbieden. Daarom is het soms nodig om de meterkast te vervangen door een 3-fasen aansluiting met nieuwe groepenkast om voldoende stroom te kunnen leveren voor het laadstation.

Mocht het nodig zijn om de meterkast te verzwaren, dan zullen de installateurs dit vooraf bespreken. Op deze manier bent u goed voorbereid en zijn er geen verrassingen. Optioneel kunt u in het vrijblijvende offerte-aanvraagformulier vermelden of u een 1- of 3-fasen aansluiting in de meterkast heeft.

Testen en configureren

Wij zorgen voor een goede installatie en nemen de tijd om uw laadstation te testen en te configureren voor optimale prestaties. Onze ervaren technici zorgen voor een soepele en efficiënte werking, zodat u zorgeloos kunt opladen. Laat uw elektrische voertuig snel en betrouwbaar opladen met onze laadoplossingen.

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Veelgestelde vragen

De werkzaamheden variëren afhankelijk van de locatie en de specifieke behoeften van de klant, maar over het algemeen omvatten ze het volgende: het beoordelen van de stroomvoorziening van het gebouw, het installeren van de laadpaal en de aansluiting op het stroomnet, het uitvoeren van aardings- en isolatietests en het opstellen van de benodigde documentatie.

Wij brengen graag de specifieke werkzaamheden voor u in kaart. Doe een vrijblijvende offerte-aanvraag en kom te weten welke werkzaamheden bij uw situatie horen.

Ja, dat kan, maar het laadproces zal dan langer duren. Voor optimale prestaties is het echter aan te raden om een driefase-aansluiting te hebben. Optioneel kunt u in de offerte omschrijving vermelden of u 1- of 3-fasen in de meterkast heeft, daarna zullen wij u verder adviseren.

Gemiddeld kost een laadbox aan huis rond de € 600.

De uiteindelijke prijs inclusief installatie heeft te maken met de volgende factoren:

  • De afstand tussen de laadpaal of het laadstation en de meterkast
  • Te verrichten graaf- en straatwerkzaamheden
  • Eventuele aanpassingen aan de meterkast

Benieuwd wat een laadpaal of laadstation thuis kost? Ga naar ons vrijblijvende offerte-aanvraag formulier en dien een aanvraag in.

Het is mogelijk om een laadstation te installeren op een openbare parkeerplaats, maar hiervoor zijn toestemming en vergunningen nodig van de gemeente. Heeft u (mogelijk) een vergunning nodig? Dan kunt u dit vermelden in het offerteaanvraag formulier op de laatste stap.

Binnen 2 weken kan uw laadstation geïnstalleerd worden bij u thuis.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een laadstation of heeft u aanvullende vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat ons team contact met u kan opnemen.

Website delen