Offerte aanvragen

Een laadstation laten leveren en installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij ons. In de meeste gevallen kan er binnen 2 weken een laadstation geïnstalleerd worden bij u thuis of op werk. In de volgende situaties kunt u vrijblijvende offertes aanvragen.

  • Als u in het bezit bent van een elektrische auto
  • Als u overweegt om een elektrische auto te kopen
  • Als u zich wil oriënteren op de prijs van een laadstation of laadpaal thuis

Vrijblijvende offerte

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook wanneer je nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en je gegevens zijn veilig

Bekijk onze video

Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en brengt geen kosten met zich mee. Via ons aanvraagformulier kunt u in slechts 1 minuut een offerte aanvragen.

De klant staat bij ons voorop en daarom vinden wij het belangrijk dat er een eerlijke prijs gehanteerd wordt.

Na het goedkeuren van de offerte streven onze partners er naar om het laadstation binnen de afgesproken termijn te plaatsen.

Laadstation Installeren zal altijd opzoek zijn naar de oplossing die bij u past. Dit betekent dat wij flexibel zijn en er alles aan zullen doen om u als klant tevreden te houden.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en vinden het belangrijk dat u ons via het telefoonnummer en e-mailadres eenvoudig kan bereiken. Tijdens het proces van de offerteaanvraag houden wij u op de hoogte. Na het versturen, het goedkeuren van de offerte en het plaatsen van het laadstation zal onze partner de juiste service bieden. Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via info@laadstationinstalleren.nl of telefonisch via 085 0022208.

Waarom Laadstation Installeren?

Waarom een eigen laadstation?

Met een eigen laadstation vertrekt u altijd met een volgeladen accu van huis. Daarnaast is een eigen laadstation ook goedkoper en sneller dan een openbare laadpaal. Door onze laadstations garandeer je dat je auto kan laden aan de maximale snelheid.  Wij bieden een oplossing voor élk huis en élk voertuig. 

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een laadstation of heeft u aanvullende vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat ons team contact met u kan opnemen.

Website delen