Partner worden

Maakt uw bedrijf deel uit van de elektrotechnische sector en heeft het expertise in het installeren van laadpalen of laadstations? Sluit u dan aan bij Laadstation Installeren ⚡. Met behulp van onze dienstverlening zorgen we samen met de klant voor een volledige aanvraag, waarna wij u verzoeken om een complete offerte hiervoor op te stellen.

partner worden bij laadstation installeren

Aanmelden als partner

Meld u vandaag nog aan en wij nemen spoedig en vrijblijvend contact met u op

  Deze website en uw gegevens zijn veilig

  Waarom kiezen voor ons?

  Onze partners kiezen voor ons vanwege de kwalitatief goede aanvragen die wij leveren. Elke aanvraag wordt telefonisch gecontroleerd op aankoopintentie, budgetmogelijkheden en persoonlijke match. Wij bieden oplossingen voor zowel kleine als grote ondernemingen, zowel B2C als B2B. Bij ons kunt u profiteren van onderstaande voordelen:

  Bij ons kunt u rekenen op deze voordelen en een professionele samenwerking. Alle aanvragen worden in één overzichtelijk portaal voor u weergeven.

  Aanmeldproces Laadstation Installeren

  Meld uw bedrijf eenvoudig aan via ons vrijblijvende aanmeldformulier

  Nadat we van start zijn gegaan verifiëren wij de ideale klanten voor uw bedrijf

  U stelt passende offertes op en bereikt overeenstemming.

  Veelgestelde vragen

  Als partner bij Laadstation Installeren kunt u profiteren van onze dienstverlening voor het ontvangen van kwalitatieve offerteaanvragen voor laadpalen en laadstations.

  Voer uw gegevens in ons aanmeldformulier en wij zullen contact met u opnemen voor een kennismaking. Wij helpen u met het instellen van de campagnes en bieden u een eigen profielpagina aan. Hierna bent u klaar om uw offerteaanvragen te ontvangen.

  Onze meerwaarde ligt in het feit dat wij ervoor zorgen dat u alleen de beste aanvragen ontvangt. Wij beoordelen elke potentiële klant telefonisch. We controleren hun aankoopintentie, budgetmogelijkheden en kijken of er een persoonlijke match is met uw bedrijf en locatie. Vervolgens brengen wij u met hen in contact.

  Als partner ontvangt u offerteaanvragen via verschillende kanalen, zoals e-mail, sms, uw klantenportaal en/of API. U heeft direct toegang tot de contactgegevens van potentiële klanten.

  Ja, als partner krijgt u ondersteuning van ons team. Wij helpen u graag bij het instellen van campagnes, het optimaliseren van uw profielpagina en het beantwoorden van uw vragen.

  U betaalt uitsluitend voor de offerteaanvragen die naar u worden gestuurd. Dit is een vast bedrag per aanvraag, waarvan het specifieke bedrag varieert per dienst. Stuur ons een e-mail via partners@laadstationinstalleren.nl om samenwerking mogelijkheden te bespreken.

  Het aantal offerteaanvragen dat u ontvangt, hangt af van uw vakgebied, regio en prijsstelling. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via ons aanmeldformulier en zo in contact komen om de mogelijkheden te bespreken.

  Klantenservice

  Onze klantenservice is erop gericht om u en potentiële aanvragers van laadpalen of laadstations zo goed mogelijk van dienst te zijn. Meld u vandaag nog aan voor een vrijblijvend gesprek via ons aanmeldformulier. Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 0022208 of per e-mail via partners@laadstationinstalleren.nl.

  Website delen