Partner worden

elektrische-auto-verkoop

EV-verkopers

Verkoopt u elektrische auto’s? Dan kunnen wij uw dienstverlening compleet maken door de installatie van een laadstation te verzorgen bij de auto die u verkoopt ūüöó. Zo kunt u de klant volledig ontzorgen bij de verkoop van een elektrische- of hybride voertuig.

Start een gesprek

Als u ge√Įnteresseerd bent in een samenwerking met ons, dan kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.¬†

  laadstekker-laadpaal-installatie

  Laadpalen

  Wij leveren laadstations inclusief installatie voor élke situatie en élk type voertuig. Op basis van uw wensen kunnen wij passende offertes voor u maken.

  installatie-kabels

  Volledige installatie

  Van bedradingen leggen tussen het laadstation en de aansluiting in de groepenkast, onze monteurs ontzorgen u in dit hele traject.

  stoppenkast-meterkast

  Aanpassingen in de meterkast

  Bij het installeren van een laadpaal/wallbox heb je extra aansluitingen nodig in de meterkast voor krachtstroom. Onze installateurs nemen dit proces ook voor u uit handen.

  Aanvraagproces laadstation

  Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

  U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

  Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of ge√Įnstalleerd!

  Klantenservice

  Onze klantenservice is erop gericht om de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen in het aanvragen van een offerte. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er op een veilige manier om gegaan wordt met uw persoonsgegevens. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons eenvoudig bereiken.

  Offerte aanvragen

  Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

  Deze website en uw gegevens zijn veilig