Easee installeren

Easee installeren

Een volledige service voor een Easee installatie vindt u bij ons

Voor particulieren en bedrijven

Easee biedt laadoplossingen voor zowel thuis als voor bedrijven, met diverse opties beschikbaar. Op deze pagina lichten we de essentiële aspecten toe van hoe we de installatie bij u kunnen verzorgen.

Onze deskundigen installeren uw Easee laadpaal snel en nauwkeurig, zodat u direct kunt beginnen met opladen zonder gedoe.

We stellen graag kosteloos een offerte op voor een Easee laadpaal met installatie. U kunt aangeven of u een offerte wilt voor thuisgebruik of voor uw bedrijf via ons eenvoudige aanvraagformulier voor een offerte.

easee laadpaal thuis
Easee oplaadpunt thuis

Waarom Easee installeren?

Zoekt u een goede manier om uw elektrische auto op te laden? Dan is Easee een uitstekende keuze! Easee heeft veel ervaring en biedt betrouwbare laadoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ze staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak.

 • Laadoplossing: Easee biedt een breed scala aan laadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s), waaronder laadstations voor thuisgebruik, bedrijven en openbare ruimtes.
 • Slimme oplaadtechnologie: Easee integreert slimme oplaadtechnologie in hun producten, waardoor gebruikers oplaadactiviteiten kunnen volgen, beheren en optimaliseren via mobiele apps en online platforms.
 • Service en ondersteuning: Easee biedt service- en onderhoudsdiensten voor hun laadstations en zorgt voor een betrouwbare werking.

Kies voor Easee om uw elektrische auto op te laden. Doe gerust een vrijblijvende offerteaanvraag bij ons voor meer informatie.

Welke Easee heb ik nodig?

Easee biedt particuliere en zakelijke laadoplossingen aan.

Easee home:

Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een Easee laadstation. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website en ontvang gratis advies voor uw beste keuze thuis of zakelijk.

Eigenschappen:

 • 1 x – One size fits all. Easee laders zijn geschikt voor alle elektrische auto’s, fasen en stroomnetten.
 • Kleuren – Passend bij je auto, huis of persoonlijkheid. We hebben het voor je.
 • Sensoren – Voortdurende controle op veranderingen in stroom, spanning, temperatuur of vochtigheid.
 • Reeds geïnstalleerd – Inzicht in installaties door heel Europa: 600 k
 • Vergrendelbaar – Kies of je je kabel vast of los wilt koppelen door deze aan de lader te vergrendelen met de Easee App. 2 in 1
 • Duurzaam – De Easee oplader weegt slechts 1,5 kg. Dit bespaart het milieu veel koper en plastic per lader.
 • Krachtig – Laad op zowel 1- als 3 fase circuits en bereik laadsnelheden tot wel 22kW afhankelijk van het model.
 • Altijd up-to-date – Automatisch bijgewerkt met software upgrades. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product koopt. 24 /7

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook wanneer je nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en je gegevens zijn veilig

Wat kost de Easee laadpaal?

In begrijpelijke bewoordingen uitgelegd, bedragen de gemiddelde kosten van een Easee Home ongeveer €750. De exacte bedragen kunnen echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het merk en model van de Easee laadpaal, gewenste functionaliteiten en de complexiteit van de installatie. De kosten van de installatie kunnen onder andere worden beïnvloed door:

 • Het type installatie: wandmontage of paalmontage.
 • Het aantal fasen in uw meterkast: 1-fase of 3-fasen.
 • De afstand tussen de meterkast en de gewenste installatielocatie.

Bij Easee kunt u vrijblijvend advies en offertes ontvangen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Wij raden aan om eerst te vergelijken voordat u een beslissing neemt. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via onze website met de knop ‘Offerteaanvraag‘.

Waar Easee plaatsen?

Veel mensen kiezen ervoor om hun Easee laadstation aan de muur van hun woning te installeren, maar het is ook mogelijk om de Easee op een paal te plaatsen.

Het installeren van een Easee op een paal kan voordelig zijn in situaties waar muurmontage niet haalbaar of gewenst is. Dit geldt met name voor openbare parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, appartementencomplexen of gedeelde parkeerfaciliteiten waar meerdere gebruikers toegang moeten hebben tot het laadpunt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van paalmontage voor uw Easee laadpaal? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Klaar om te beginnen?

Bij Laadstation Installeren begrijpen we het belang van uw laadpaal. Ons toegewijde team zorgt voor professionele installatie van Easee laadpalen. Vraag snel een offerte aan via onze website voor een handige laadoplossing voor uw elektrische auto. We staan klaar om u te helpen.

Veelgestelde vragen over Easee

Easee biedt laadoplossingen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met verschillende opties beschikbaar voor thuisgebruik en commerciële toepassingen.
Onze deskundigen installeren uw Easee-laadpaal snel en nauwkeurig, zodat u direct kunt beginnen met opladen zonder gedoe.
Easee staat bekend om zijn betrouwbare laadoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Met kenmerken zoals een breed scala aan laadstations, slimme oplaadtechnologie en uitstekende service en ondersteuning.
Easee Home biedt laders die geschikt zijn voor alle elektrische auto’s, fasen en stroomnetten. Kleuropties, sensoren voor continue monitoring, en meer maken uw oplaadervaring persoonlijk en efficiënt.
De gemiddelde kosten van een Easee Home liggen rond €750. Exacte bedragen variëren afhankelijk van factoren zoals het model, gewenste functionaliteiten en installatiecomplexiteit. Vraag vrijblijvend advies en offertes aan die op uw situatie zijn afgestemd.
De installatie kan aan de muur of op een paal worden uitgevoerd. Wandmontage of paalmontage, afhankelijk van uw behoeften, zoals thuisgebruik of gedeelde parkeerfaciliteiten.

Vraag eenvoudig een offerte aan via ons aanvraagformulier. Ons team staat klaar om professionele installatie en handige laadoplossingen voor uw elektrische auto te bieden.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Website delen