NewMotion installeren

NewMotion installeren

Een volledige service voor een NewMotion installatie vindt u bij ons

Voor particulieren en bedrijven

NewMotion, een merk van Shell, biedt laadstations voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We leggen het belangrijkste uit voor uw installatie.

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw NewMotion laadstation snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u direct kunt genieten van probleemloos en efficiënt opladen.

We bieden vrijblijvende offertes aan voor een NewMotion laadstation inclusief installatie. Via ons eenvoudige offerteaanvraag formulier kunt u aangeven of u een particuliere of zakelijke offerte wenst te ontvangen

stroomprijzen

Waarom NewMotion installeren?

Bent u op zoek naar een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor het opladen van uw elektrische voertuig? Dan is het NewMotion laadstation van Shell de perfecte keuze voor u! Met een sterke achtergrond in technologische innovatie en duurzaamheid, biedt NewMotion hoogwaardige laadstations die perfect aansluiten bij uw behoeften. Ze zijn bekend om hun betrouwbaarheid, gebruiksgemak en modern design. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag en ontdek hoe u uw elektrische auto efficiënt kunt opladen met een van de beste laadstations op de markt.

 • Bekend merk laadstation
 • Laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven
 • Geavanceerde technologie
 • Duurzaam en modern

Welke NewMotion heb ik nodig?

Om de juiste NewMotion laadstation te selecteren, zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Controleer de laadsnelheid van uw elektrische auto en zorg ervoor dat het NewMotion laadstation deze snelheid kan leveren.
 2. Bekijk het type elektrische aansluiting dat u thuis heeft (1-fase of 3-fase) en zorg ervoor dat het NewMotion laadstation compatibel is met deze aansluiting.
 3. Overweeg welke extra functies u nodig heeft, zoals de mogelijkheid om de laadsnelheid aan te passen, of een slimme verbinding met uw smartphone voor het beheren van laadsessies.
 4. Vergelijk de prijzen van verschillende NewMotion laadstations om een model te vinden dat binnen uw budget past.

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste NewMotion laadstation. Begin met het vergelijken van offertes door een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen via onze website. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw elektrische laadbehoeften.

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Welke Shell NewMotion modellen zijn er?

Er zijn verschillende modellen van NewMotion laadpalen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken:

 1. Shell Recharge Newmotion Advanced: dit is een slimme laadpaal met een flexibel laadvermogen tot 22 kW. Het biedt online opties zoals inzicht in verbruik, automatisch declareren, gastgebruik en optionele load balancing.
 2. NewMotion Home Advanced met vaste kabel: deze laadpaal biedt de mogelijkheid om thuis op uw eigen oprit te laden met maximaal 22 kW door middel van een laadpaal met een vaste kabel.
 3. NewMotion Business Lite: dit is een betaalbare laadpaal om jouw laadlocatie mee uit te breiden. Het is de kleinere broer van de NewMotion Business Pro.
 4. NewMotion Business Pro: deze laadpalen zijn ideaal voor laden op zakelijke locaties en bestemmingen.
 5. NewMotion Home Advanced: hiermee kunt u thuis uw EV laden zodat u altijd klaar bent voor wat er onderweg op uw pad komt.

Elk model heeft zijn eigen voordelen en functies, dus de keuze hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Vraag een offerte aan via onze website en kom in contact met specialisten.

Wat kost NewMotion?

De kosten van een Shell NewMotion laadstation kunnen variëren afhankelijk. Hier zijn enkele factoren die de prijs kunnen beïnvloeden:

 • Of u het laadstation aan de wand of op een paal wilt
 • Of u 1-fase of 3-fasen in de meterkast heeft
 • Wat de afstand tussen de meterkast en de gewenste plek van installatie is

Bij ons ontvangt u vrijblijvend advies en offertes die passen bij uw situatie. Vergelijk eerst voordat u kiest. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website om de exacte kosten van een Shell NewMotion laadstation te achterhalen. Het is belangrijk om te onthouden dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van uw specifieke behoeften en situatie.

Waar NewMotion plaatsen?

Een Shell NewMotion laadstation kan gemonteerd worden aan de wand of op een paal.

Shell NewMotion kan worden geplaatst op handige plekken zoals stadscentra, winkelcentra, hotels en bij grote wegen. Het kan zowel aan de muur als op palen worden gemonteerd, waardoor het gemakkelijk is voor automobilisten om hun elektrische auto’s op te laden tijdens het winkelen, verblijven in hotels, of tijdens lange ritten.

Shell Newmotion Laadpaal

FAQ - NewMotion Installatie

NewMotion is een toonaangevende leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s). Het biedt betrouwbare laadstations met geavanceerde functies, zoals slimme laadopties, toegangscontrole en gebruiksvriendelijke platforms voor beheer en facturering.
NewMotion laadstations bieden een scala aan voordelen, waaronder snel en efficiënt opladen, geavanceerde beveiligingsfuncties, eenvoudig beheer van laadsessies, en integratie met slimme energiemanagementoplossingen.
Nee, het installeren van een NewMotion laadstation is over het algemeen eenvoudig en vereist alleen professionele installatie door gekwalificeerde elektriciens. Zorg ervoor dat u de installatie overlaat aan ervaren vakmensen om optimale prestaties en veiligheid te garanderen.
Om een NewMotion laadstation te laten installeren, moet u eerst een geschikte locatie selecteren, vervolgens contact opnemen met een erkende installateur om de installatie te plannen en uit te voeren, en tot slot het laadstation registreren op het NewMotion-platform voor gebruik en beheer.
Ja, NewMotion biedt zowel oplossingen voor thuisladen als voor zakelijk laden. Of u nu uw EV thuis wilt opladen of laadstations voor uw bedrijf wilt installeren, NewMotion heeft passende oplossingen voor uw behoeften.
Ja, bij het installeren van een NewMotion laadstation moeten enkele specifieke vereisten in acht worden genomen, zoals de beschikbaarheid van voldoende elektrische capaciteit, de locatie van het laadstation, en eventuele bouwvoorschriften of regelgeving in uw regio.
Ja, met het NewMotion-platform kunt u eenvoudig de laadactiviteiten van uw laadstation volgen en beheren via een online dashboard of mobiele app. U kunt laadsessies bekijken, instellingen aanpassen en factureringsopties configureren voor optimale controle en gemak.
NewMotion biedt garantie en uitgebreide serviceondersteuning voor zijn laadstations. Na de installatie kunt u rekenen op professionele ondersteuning en eventuele service of reparaties die nodig zijn om de optimale werking van uw laadstation te garanderen.
Voor meer informatie over het installeren van een NewMotion laadstation kunt u contact opnemen met een erkende installateur of de officiële website van NewMotion raadplegen voor uitgebreide installatiehandleidingen, technische specificaties en ondersteunende documentatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begrijpen dat het plaatsen van een laadpaal een belangrijke stap is. Daarom bieden wij hoogwaardige service en een soepele afhandeling van uw aanvraag. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie. Bij Laadstationinstalleren.nl kunt u rekenen op professionele installaties van Shell NewMotion laadpalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw Shell NewMotion laadpaal? Vraag dan nu eenvoudig en snel een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften en situatie. Laat ons u begeleiden naar een duurzame en praktische laadoplossing voor uw elektrische auto.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Website delen