Webasto installeren

Webasto installeren

Een volledige service voor een Webasto installatie vindt u bij ons

Voor particulieren en bedrijven

Webasto biedt laadstations voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We leggen het belangrijkste uit voor uw installatie.

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw Webasto laadstation snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u direct kunt genieten van probleemloos en efficiënt opladen.

We bieden vrijblijvende offertes aan voor een Webasto laadstation inclusief installatie. Via ons eenvoudige offerteaanvraag formulier kunt u aangeven of u een particuliere of zakelijke offerte wenst te ontvangen

Webasto Laadpaal

Waarom Webasto installeren?

Bent u op zoek naar een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor het opladen van uw elektrische voertuig? Dan biedt het Webasto laadstation precies wat u nodig heeft. Met een solide reputatie op het gebied van technologische innovatie en duurzaamheid, staat Webasto bekend om zijn hoogwaardige laadstations die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerteaanvraag en ontdek zelf hoe het Webasto laadstation uw elektrische auto efficiënt kan opladen. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid met Webasto.

Welke Webasto heb ik nodig?

Om de juiste Webasto laadstation te selecteren, zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Controleer de laadsnelheid van uw elektrische auto en zorg ervoor dat het Webasto laadstation deze snelheid kan leveren.
 2. Bekijk het type elektrische aansluiting dat u thuis heeft (1-fase of 3-fase) en zorg ervoor dat het Webasto laadstation compatibel is met deze aansluiting.
 3. Overweeg welke extra functies u nodig heeft, zoals de mogelijkheid om de laadsnelheid aan te passen, of een slimme verbinding met uw smartphone voor het beheren van laadsessies.
 4. Vergelijk de prijzen van verschillende Webasto laadstations om een model te vinden dat binnen uw budget past.

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste Webasto laadstation. Begin met het vergelijken van offertes door een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen via onze website. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw elektrische laadbehoeften.

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Welke Webasto modellen zijn er?

Er zijn verschillende modellen van Webasto laadstations beschikbaar. Hier zijn enkele van de meest populaire:

 • Webasto Pure II: Dit model is een betaalbare optie die snel kan laden, met tot wel 22 kW. Het heeft een vaste kabel en is een offline model.
 • Webasto Next: Dit is de nieuwste laadpaal van Webasto. Het kan even snel laden als de Webasto Pure maar heeft een aantal nieuwe functies. De Webasto Next heeft dynamische load balancing die geactiveerd wordt in mei 2022, een energie management systeem integratie via Modbus TCP en u kunt de Webasto Next digitaal beheren.

Beide modellen hebben een vaste kabel, wat betekent dat u niet telkens de kabel uit uw kofferbak hoeft te halen, maar direct kunt beginnen met laden.

Het is belangrijk om te weten dat de keuze voor een specifiek model afhangt van uw specifieke behoeften en omstandigheden, zoals het type elektrische auto dat u heeft, uw budget, en de beschikbare elektriciteitsaansluiting in uw huis. Vraag voor advies een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Wat kost Webasto?

De kosten van een Webasto laadstation kunnen variëren afhankelijk. Hier zijn enkele factoren die de prijs kunnen beïnvloeden:

 • Of u het laadstation aan de wand of op een paal wilt
 • Of u 1-fase of 3-fasen in de meterkast heeft
 • Wat de afstand tussen de meterkast en de gewenste plek van installatie is

Een Webasto laadstation zelf kost tussen de € 400 en € 600.

Bij ons ontvangt u vrijblijvend advies en offertes die passen bij uw situatie. Vergelijk eerst voordat u kiest. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website om de exacte kosten van een Webasto laadstation te achterhalen. Het is belangrijk om te onthouden dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van uw specifieke behoeften en situatie.

Waar Webasto plaatsen?

Een Webasto laadstation kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de beschikbare ruimte. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

 1. Muurmontage: een Webasto laadstation kan aan de muur van bijvoorbeeld een woning of garage worden gemonteerd.
 2. Grondmontage: de paal kan ook in de grond worden geplaatst.
 3. Nabijheid van het voertuig: de laadpaal moet dicht genoeg bij het voertuig worden geplaatst zodat de laadkabel het voertuig gemakkelijk kan bereiken. De vaste laadkabel van een Webasto laadpaal meet een lengte van 4,5 meter.
 4. Veiligheid: De laadpaal moet op een veilige plaats worden geïnstalleerd, weg van gebieden met veel verkeer of mogelijke schade.
Webasto laadpaal installeren
Webasto laadpaal thuis

FAQ - Webasto Installatie

Een Webasto laadstation is een hoogwaardige oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen thuis of op het werk.

Een Webasto laadstation is een hoogwaardige oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen thuis of op het werk.
Een Webasto laadstation kan aan de muur van een woning of garage worden gemonteerd, of in de grond worden geplaatst, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de beschikbare ruimte.
De vaste laadkabel van een Webasto laadstation meet een lengte van 4,5 meter, wat betekent dat het station dicht genoeg bij het voertuig moet worden geplaatst zodat de kabel het voertuig gemakkelijk kan bereiken.
Ja, een Webasto laadstation is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Het moet echter op een veilige plaats worden geïnstalleerd, weg van gebieden met veel verkeer of mogelijke schade.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij begrijpen dat het plaatsen van een laadpaal een belangrijke stap is. Daarom bieden wij hoogwaardige service en een soepele afhandeling van uw aanvraag. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie. Bij Laadstationinstalleren.nl kunt u rekenen op professionele installaties van Webasto laadpalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw Webasto laadpaal? Vraag dan nu eenvoudig en snel een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften en situatie. Laat ons u begeleiden naar een duurzame en praktische laadoplossing voor uw elektrische auto.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Website delen