Zaptec installeren

Zaptec installeren

Een volledige service voor een Zaptec installatie vindt u bij ons

Voor particulieren en bedrijven

Zaptec biedt laadstations voor particulier en zakelijk gebruik. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We leggen het belangrijkste uit voor uw installatie.

Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw Zaptec snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u direct kunt genieten van probleemloos en efficiënt opladen.

We bieden vrijblijvende offertes aan voor een Zaptec inclusief installatie. Via ons eenvoudige offerteaanvraag formulier kunt u aangeven of u een particuliere of zakelijke offerte wenst te ontvangen.

Zaptec GO thuis installeren

Waarom Zaptec installeren?

Zoekt u een goede manier om uw elektrische auto op te laden? Dan is Zaptec GO een uitstekende keuze! Zaptec heeft veel ervaring en biedt betrouwbare laadoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ze staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Belangrijkste kenmerken van Zaptec GO:

 • Geschikt voor alle elektrische auto’s, zowel privé als zakelijk.
 • Gebruikt geavanceerde technologie voor snel en efficiënt laden.
 • Heeft een duurzaam en stijlvol ontwerp.

Kies voor Zaptec Go om uw elektrische auto op te laden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Welke Zaptec heb ik nodig?

Zaptec biedt twee soorten laadpalen aan: de Zaptec GO en de Zaptec Pro.

 • De Zaptec GO is speciaal ontworpen als thuislader en is compatibel met alle elektrische voertuigen en huishoudens. Met Zaptec GO kun je tot wel 10 keer sneller opladen dan met een standaard stopcontact.
 • De Zaptec Pro is ideaal voor gebruik in parkeergarages en voldoet aan strenge eisen, waardoor dit product bij uitstek geschikt is voor bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en grotere woongemeenschappen.

Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een Zaptec-oplossing. Begin met het vergelijken van offertes door een vrijblijvende offerteaanvraag via onze website in te dienen.

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook wanneer je nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en je gegevens zijn veilig

Wat kost de Zaptec GO?

In begrijpelijke bewoordingen uitgelegd, bedraagt de gemiddelde kosten van een Zaptec, inclusief installatie, ongeveer €1500. Het exacte bedrag kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het merk en model van de Zaptec, de gewenste functionaliteiten en de complexiteit van de installatie. De kosten van de installatie kunnen onder andere worden beïnvloed door:

 • Het type installatie: wandmontage of paalmontage.
 • Het aantal fasen in uw meterkast: 1-fase of 3-fasen.
 • De afstand tussen de meterkast en de gewenste installatielocatie.

Bij ons kunt u vrijblijvend advies en offertes ontvangen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Wij raden aan om eerst te vergelijken voordat u een beslissing neemt. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerteaanvraag indienen via onze website.

Waar Zaptec plaatsen?

Veel mensen kiezen ervoor om hun Zaptec laadstation aan de muur van hun woning te installeren, maar het is ook mogelijk om de Zaptec op een paal te plaatsen.

Het installeren van een Zaptec op een paal kan voordelig zijn in situaties waar muurmontage niet haalbaar of gewenst is. Dit geldt met name voor openbare parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, appartementencomplexen of gedeelde parkeerfaciliteiten waar meerdere gebruikers toegang moeten hebben tot het laadpunt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van paalmontage voor uw Zaptec laadstation? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Klaar om te beginnen?

We begrijpen dat de installatie van een laadpaal een belangrijke beslissing is. Bij Laadstationinstalleren.nl bieden we hoogwaardige service en een efficiënte afhandeling van uw aanvraag. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de optimale keuze voor uw situatie. U kunt bij ons rekenen op professionele installatie van Zaptec laadpalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw Zaptec laadpaal? Aarzel dan niet om eenvoudig en snel een offerte aan te vragen via onze website. Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte oplossing die aansluit op uw behoeften en situatie. Laat ons u ondersteunen bij het realiseren van een duurzame en praktische laadoplossing voor uw elektrische auto.

FAQ - Zaptec Installatie

Zaptec biedt betrouwbare laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. De voordelen van een Zaptec laadstation zijn onder andere:

 • Geschikt voor alle elektrische auto’s, zowel privé als zakelijk.
 • Geavanceerde technologie voor snel en efficiënt laden.
 • Duurzaam en stijlvol ontwerp.
 • Mogelijkheid tot tot wel 10 keer sneller opladen dan met een standaard stopcontact.

Zaptec biedt twee hoofdmodellen:

 • Zaptec GO: Speciaal ontworpen als thuislader, geschikt voor alle elektrische voertuigen en huishoudens.
 • Zaptec Pro: Ideaal voor gebruik in parkeergarages en geschikt voor bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en grotere woongemeenschappen.

Onze deskundige installateurs helpen u graag bij het kiezen van het juiste model voor uw situatie.

In begrijpelijke bewoordingen bedragen de gemiddelde kosten voor een Zaptec laadstation, inclusief installatie, ongeveer €1500. Het exacte bedrag kan variëren afhankelijk van factoren zoals het merk, model, gewenste functionaliteiten, en installatiecomplexiteit. De kosten kunnen ook worden beïnvloed door het type installatie (wandmontage of paalmontage), het aantal fasen in uw meterkast (1-fase of 3-fasen), en de afstand tot de installatielocatie.

We raden aan om vrijblijvend advies en offertes aan te vragen via ons websiteformulier om een prijs op maat te ontvangen.

Ja, u heeft de keuze om uw Zaptec laadstation aan de muur van uw woning te installeren of op een paal te plaatsen. Muurmontage is gebruikelijk voor woningen, terwijl paalmontage geschikt is voor openbare parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, appartementencomplexen en gedeelde parkeerfaciliteiten.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van paalmontage voor uw Zaptec laadstation, neem dan contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig:

 • Dien uw offerteaanvraag in via ons aanvraagformulier op de website.
 • U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs.
 • Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd.

Vraag in slechts 3 klikken vrijblijvende offertes aan, zelfs als u nog geen elektrische auto bezit.

Bij Laadstationinstalleren.nl bieden we hoogwaardige service en een efficiënte afhandeling van uw aanvraag. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de optimale keuze voor uw situatie. We zijn uw betrouwbare partner voor de installatie van Zaptec laadpalen.

Aarzel niet om eenvoudig en snel een offerte aan te vragen via onze website. We helpen u graag bij het realiseren van een duurzame en praktische laadoplossing voor uw elektrische auto.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Website delen