Welke auto’s kun je de komende jaren op de markt verwachten?

Welke auto’s kun je de komende jaren op de markt verwachten?

Blog delen

Autoliefhebbers opgelet! De komende jaren komen er naar schatting van adviesbureau McKinsey & Company maar liefst 400 nieuwe elektrische modellen op de markt.

Maar in hoeverre zal het aanbod van elektrische auto’s gaan groeien? De komende jaren zal het aanbod van elektrische auto’s verder groeien maar houden de grote autodealers rekening met hoge concurrentie, nu startups volwassen worden en traditionele autobouwers zoals BMW, Audi en Mercedes ook volop inzetten in uitbreiding van het aanbod. Daarbij komt kijken dat grote autobedrijven al jaren vele miljoenen investeren in Research & Development.

Welke elektrische auto van Audi komt op de markt?

Audi heeft het al een tijd over het nieuwe model: E-TRON GT en toonde in Avengers Endgame een conceptversie. Maar wat zijn de specificaties van dit model? Volgens kenners is het model kwalitatief erg goed onderlegd. De auto bezit 530 PK en heeft een actieradius van 420 kilometer. Met daarbij een prijs van 105.000 euro is het een relatief duurdere auto in het segment.

De Audi E-TRON GT

Welke nieuwe merken komen op de markt?

Een minder bekend merk is de Cadillac Lyriq (2022). Het model zal in 2022 te koop zijn in de Verenigde Staten. Of de auto naar Nederland komt, is nog niet bekend. Echter lijkt de kans groot dat de auto de komende jaren zijn opmars zal maken in Europa.

De Lucid Air Sapphire

Lucid Air tegen Tesla, wie wint de strijd?

Lucid Air is de eerste productieauto van de veelbelovende startup Lucid, die veel voormalige Tesla-ingenieurs heeft aangetrokken en wordt geleid door de man die bij Tesla verantwoordelijk was voor de Model S. De Lucid Air heeft een geschatte actieradius van 540 kilometer en is vanaf volgend jaar leverbaar. Met een prijs van 80.000 euro gaat de luxe sedan de concurrentie aan met Tesla. Vanwege de concurrentie heeft Elon Musk de prijs van de Model S verlaagd.

Alleen auto's of ook bussen?

Volkswagen heeft in 2017 aangekondigd om het iconische T1-busje terug te laten keren in elektrische variant. Er zijn nog niet veel details bekend over de ID.Buzz, maar de details zullen gelieerd zijn aan de ID.3 en ID.4 modellen. Veel kenners verwachten de bus niet voor 2024 op de markt.

Advies of hulp nodig?

Heb je advies of hulp nodig bij een laadoplossing thuis of op werk? Wij helpen je graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 06 – 34089469 of per mail via info@laadstationinstalleren.nl.

Bekijk onze video

Waarom Laadstation Installeren?

Via onze website ontvangt u alleen offertes die écht aansluiten bij uw wensen. Vergelijk vrijblijvende offertes en kies de beste oplossing die bij u past.

Vrijblijvende offerte

Vraag in sléchts 3 klikken gratis offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische auto bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van laadstationinstalleren.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 325 reviews.